Preuređenje tri beogradska parka ove godine

Izvor: RTS, 20.Jul.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preuređenje tri beogradska parka ove godine

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je najavio "tri velike investicije" ove godine u preuređenje gradskih parkova na Ušću, Pionirskog i Zemunskog parka, objavila je Gradska uprava. Mali je najavio radove i u manjim parkovima i "urbanim džepovima".
Siniša Mali je najavio da će sledeće sedmice "viseće saksije sa cvećem" biti postavljene na auto-putu od Aerodroma "Nikola Tesla" sve do petlje "Lasta" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << – na izlazu iz Beograda, kao i na mostu preko Save u Brankovoj ulici.

Gradonačelnik je to rekao u preduzeću "Zelenilo Beograd" gde je na završetku 15. akcije "Za zeleniji Beograd" uručio sedam nagrada i zahvalnice za uređenje balkona, dvorišta i zelenila na javnim površinama, za šta je bilo više od 400 kandidata.
Generalni direktor "Zelenila Beograd" Slobodan Stanojević je rekao da će Uprava grada narednih godina više ulagati u to preduzeće.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.