Preminula ugledna srpska novinarka Jasminka Kocijan (FOTO)

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula ugledna srpska novinarka Jasminka Kocijan (FOTO)

Novinarka Jasminka Kocijan (58), preminula je sinoć u Beogradu od posledica teške bolesti, saopštilo je Nezavisno udruženje novinara Srbije.

Kocijan je rođena u Zadru u Hrvatskoj, a od detinjstva je živela, školovala se i radila u Beogradu. Završila je Fakultet političkih nauka.

Novinarsku i uredničku karijeru počela je i okončala u Tanjugu.

Tužna vest: Preminula novinarka Verica Ćalić (FOTO)

Radila je u agencijama FoNet i Beta. Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je novinar u Nedeljnom Telegrafu, Našoj Borbi, Danasu, saradnik više uglednih listova i magazina iz regiona.

Jasminka Kocijan vise nije s nama. Novinarstvo je izgubilo jos jednog profesionalca i divnog covekahttps://t.co/iSKhVnrMEz

Radila je za TV produkciju VIN i kao urednik na portalu nadlanu.com. Bila je i izveštač iz Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju.

Kolege i prijatelji pamtiće je kao predanog profesionalca i pouzdanog saradnika.

Preminula je Jasminka Kocijan, visedecenijska novinarka, clan UNS-a i @NUNS_1994. Novinarka starog kova. Zbogom Jaco https://t.co/BMEo9QCFuB

TUGA DO NEBA: Preminula ČUVENA NOVINARKA B92!

Vreme sahrane biće naknadno objavljeno.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.