Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Valjaonici bakra u Sevojnu, intervencijom vatrogasaca sprečena veća šteta

U Valjaonici bakra u Sevojnu jutros je oko pet sati i 30 minuta izbio požar, a veća šteta sprečena je brzom intervencijom vatrgasne ekipe Valjaonice kao i pripadnika Vatrogasne brigade Užice.

Po nezvaničnim podacima, u livnici Valjaonice bakra, u petoj peći, došlo je do probijanja usijanog liva koji je prodro u kanale ispod kojih se nalaze elektro instalacije.

Reagovala je najpre zajednička vatrogasna ekipa Valjaonice bakra i IMPOL Sevala a ubrzo su stigli i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pripadnici Vatrogasne brigade Užice, osmorica vatrogasaca sa dve cisterne i jednim vozilom za dostavu izolacione opreme.

Vatra je već oko osam sati stavljena pod kontrolu, a još uvek se istražuje da li je planulo ulje ili je došlo do požara na elektro-instalacijama.

U požaru nije bilo povređenih.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.