Posle podne pojačan saobraćaj

Izvor: Akter, 08.Jul.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle podne pojačan saobraćaj

Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na putevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske, vode ka granicama sa Makedonijom, Crnom Gorom i Bugarskom

 Saobraćaj se u većem delu Srbije odvija po suvim kolovozima i iz dobru vidljivost, saopštio je jutros Auto-moto savet Srbije (AMSS) koji savetuje vozače da ne putuju u najtoplijem delu dana zbog visoke temperature.

Već u prvim popodnevnim satima se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na putevima I i II reda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << najviše na putevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske, vode ka granicama sa Makedonijom, Crnom Gorom i Bugarskom.

Prema informacijama AMS Crne Gore sinoć oko 20 časova uspostavljen je saobraćaj je na delu magistralnog puta između Mojkovca i Bjelog Polja u mestu "Slijepac most", trenutno se saobraćaj obavlja samo jednom trakom, pa se vozila naizmenično propuštaju.

Na graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja, do 30 minuta.

U vremenskom periodu od 22.00 do 06.00 na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), deonica od petlje Lasta do petlje T6-skretanje za Novi Sad, u oba smera, izvodiće se radovi.

Zbog izvođenja interventnih radova na rehabilitaciji nadvožnjaka kod Kovilja, na državnom putu IA počev od 7. jula doći će do izmene u režimu odvijanja saobraćaja tako što će se saobraćaj u oba smera (ka Beogradu i ka Novom sadu) odvijati samo zaustavnim trakama prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Zbog radova na obilaznici oko Beograda od 6. juna došlo je do izmene u režimu odvijanja saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, na obilaznica oko Beograda kod petlje Batajnica u dužini od 4,3km.

Radovi se odvijaju desnom stranom autoputa u smeru Novi Sad-Beograd, dok će se saobraćaj odvijati levom stranom autoputa i to dvosmerno, pri čemu vozila iz Novog Sada ka Dobanovcima koriste krajnju levu saobraćajnu traku, dok se vozila iz pravca Dobanovaca zadržavaju svoj smer kretanja.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.