Poskupljuje sir, cena mleka bez promene

Izvor: Blic, 02.Mar.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poskupljuje sir, cena mleka bez promene

U novosadskom lancu prodavnica "Univereksport" ne očekuju promenu cena mleka i mlečnih proizvoda. Od 5. marta očekuje se samo poskupljenje sira i sirnih namaza za tri odsto kod dva vojvođanska proizvođača 'Mlekoprodukt' iz Zrenjanina i Kikindske mlekare, rekla je danas portparol tog preduzeća Olivera Ćirković.

U prodavnicama "Tempo centra" u Novom Sadu, takođe, nije bilo poskupljenja mleka i mlečnih proizvoda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rečeno je u tom trgovačkom lancu.

U nekoliko manjih privatnih novosadskih prodavnica promena cena mleka i mlečnih proizvoda nije bilo u skorije vreme.

Poslednja promena cena osnovnih mlečnih namirnica u ovim radnjama bila je početkom 2012. godine, kada su cene mleka, jogurta i kiselog mleka snižene za oko 10 odsto, rečeno je u tim prodavnicama.

Inače, cene mleka i mlečnih proizvoda najvećih proizvođača u Srbiji nisu povećane, a očekuje se da će ostati stabilne i u narednom periodu, istakli su danas predstavnici mlekarske industrije.

Povezane vesti: Promena deklaracija zbog biljnih supstanci

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.