#PorodicneFirme2017 – Matteo Ballarin: Želimo da zasnujemo dobre odnose i da budemo partner u Srbiji i celom regionu!

Izvor: NovaEnergija.net, 23.Mar.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#PorodicneFirme2017 – Matteo Ballarin: Želimo da zasnujemo dobre odnose i da budemo partner u Srbiji i celom regionu!

U organizaciji kompanije Color Press Group i centra za edukaciju “Pro Educa” , 15. marta u hotelu “88 Rooms” u Beogradu održan je poslovni forum koji se bavio tematikom porodičnih firmi.
Posetioci su mogli da čuju kakvi su to izazovi, problemi, ali i načini kako da se prevaziđu isti tokom pet studija slučaja i tri panel diskusije na kojima su učestvovali stručnjaci iz ove branše kao i uspešni vlasnici porodičnog biznisa.
Konferenciju su otvorili Erik >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Kosuta, predsednik Konfinindustrije Srbija, udruženja italijanskih industrijalaca u Srbiji, zatim se posetiocima obratio Aleksandar Kemiveš, direktor odeljenja za strateško planiranje, razvoj i analize Privredne komore Srbije i na kraju Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.
Ispred generalnog sponzora konferencije ENERGIA Gas and Power konferenciji je prisustvovao i Matteo Ballarin, CEO Europe Energy Spa koji nam je rekao:
ENERGIA Gas and Power osnovana je u Italiji pre 10 godina, mi smo iz severnoistočnog dela Italije, porodična smo firma, kao što je većina privrede u Italiji zasnovana na porodičnom biznisu. Pre tri godine smo odlučili da izvozimo u Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Rumuniju i da zasnujemo isti odnos koji imamo u Italiji
Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.