Pojačan saobaćaj na naplatnim rampama Bubanj Potok, Stara Pazova i Nais

Izvor: Blic, 23.Jul.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobaćaj na naplatnim rampama Bubanj Potok, Stara Pazova i Nais

Saobaćaj na putevima u Srbiji je pojačan, a zbog većeg broja vozila koja prolaze kroz našu zemlju moguća su povremena zadržavanja od desetak minuta na naplatnim rampama Bubanj Potok, Stara Pazova i Nais kod Niša, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS apeluje na vozače da na vreme pripreme tačan iznos za naplatu putarine kako bi se ubrzao protok i smanjilo vreme zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se čekao oko 90 minuta na ulazu u Srbiju, dok se na prelazu Šid čeka u intrevalu od 30 do 60 minuta.

Na Horgošu se zadržavanja u proseku oko 90 minuta u oba smera i oko sat vremena na prelazu Gradina sa Bugarskom.

Pojačan je saobraćaj i na prelazima sa Crnom Gorom i vozila se zadržavaju od 30 do 60 minuta.

Sa Makedonijom na prelazu Preševo zadržavanja se kreću od 30 do 40 minuta na ulazu i na izlazu iz zemlje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.