Poginuo radnik u Zemunu

Izvor: Mondo, 22.Feb.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik u Zemunu

Na gradilištu stambenog objekta u Zemunu danas je smrtno stradao radnik P.V (37) iz Beograda, saopštio je Inspektorat za rad.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Nesreća se dogodila danas oko 14.10 časova u ulici Živka Petrovića br. 32a u Zemunu, a radnik je bio zaposlen kod poslodavca "LIMBO" Z.R. Željko Bojović.

Do smrtne povrede je došlo u momentu kada je prilikom montaže pripremljenog limenog profila, profil dodirnuo žice dalekovoda, te je usled >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << strujnog udara, zaposleni pao sa skele na kojoj se nalazio na visini od oko 10 metara i na licu mestu preminuo, navodi se u saopštenju Inspektorata rada, Ministarstva za rad.

 Odmah po prijavi smrtne povrede na radu, od strane Centra za obaveštavanja, na lice mesta je, radi vršenja inspekcijskog nadzora, izašao inspektor rada Odeljenja inspekcije rada u gradu Beogradu, koji će nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica, preduzeti sve zakonom propisane mere, napominje se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Poginuo radnik na gradilištu u Zemunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2017

Na gradilištu stambenog objekta u u Zemunu danas je smrtno stradao radnik P.V (37) iz Beograda, saopštio je Inspektorat za rad...Nesreća se dogodila danas oko 14.10 časova u ulici Živka Petrovića br. 32a u Zemunu, a radnik je bio zaposlen kod poslodavca "LIMBO" Z.R. Željko Bojović...Do smrtne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.