Pljačkaši Hipo banke nisu stigli da se raspakuju

Izvor: Mondo, 29.Maj.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkaši Hipo banke nisu stigli da se raspakuju

Policija je uhapsila dve osobe, neposredno nakon razbojništva u Hipo Alpe Adrija banci u Beogradu.

Foto: Guliver/Getty Images/John Moore

Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu, saopštio je MUP.

Kako se navodi, uhapšeni su S.Š. (27) i D.S. (28) iz Beograda, zbog sumnje da su uz pretnju pištoljem, od zaposlenih oduzeli novac u vrednosti 13.000 evra i 1.500.000 dinara.

Sumnja se, takođe, i da je S.Š. izvršio još 12 krivičnih dela u više poslovnih objekata, a da je ukupna materijalna šteta, nastala izvršenjem tih krivičnih dela, oko 5.000.000 dinara i oko 25.000 evra.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(VIDEO) ODNELI 2 MILIONA DINARA: Ovako su uhapšeni naoružani pljačkaši banke u Beogradu!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015

Prema saznanjima Kurira, uhapšeni su S.Š. (27) i D.S. (28), a kod njih je pronađen pištolj, kao i novac koji su odneli iz banke...BEOGRAD - Pripadnici policije uhapsili su dvojicu naoružanih razbojnika koji su opljačkali ekspozituru Hipo banke u Vojvode Stepe na Voždovcu u petak...Prema saznanjima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.