Pet nesreća u Beogradu, osmoro povređeno

Izvor: Akter, 05.Jul.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet nesreća u Beogradu, osmoro povređeno

U Beogradu su se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno osam osoba, među kojima su jedan muškarac i žena teško povređeni, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći

Muškarac je teško povređen kada je pao sa motora kojim se prethodno sudario sa automobilom. Nesreća se dogodila oko ponoći u centru grada, na uglu ulica Bulevar Despota Stefana i Šajkaške.

Lekari Hitne pomoći su ga zatekli bez svesti i motociklista >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Žena je teško povređena u nesreći koja se oko 21 sata dogodila u naselju Zemun polja, kada je automobil udario dok je vozila bicikl, i ona je primljena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

U nesreći koja se dogodila kod Dobanovačke petlje, povređeni su jedan muškarac (29), kao i dvanaestogodišnja devojčica ; i sedam godina star dečak. Vozač automobila je dobio povrede glave, dok su devojčici konstatovane povrede glave i stomaka, a dečaku grudnog koša. Deca su prevezena do Dečje bolnice u Tiršovoj ulici.

U Beogradu su se u noći između subote i nedelje dogodile još dve nesreće u kojima su tri osobe lakše povređene.

Lekari su imali ukupno 118 intervencija, od kojih 23 na javnom mestu, najviše zbog hroničnih bolesnika.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Povređen muškarac na autoputu kod Novog Sada

Izvor: Blic, 06.Jul.2015, 07:49

Muškarac (33) lakše je povređen jutros oko 5.00 na auto-putu ka Beogradu i poslat na dalja ispitivanja, kazala je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Novog Sada Mirjana Bursać...Ona je navela da je novosadska Hitna pomoć tokom noći obavila 44 intervencije, a da su se najčešće javljali hronični...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.