PROŠLO ZAHLAĐENJE Danas veoma toplo, temperatura do 40 stepeni

Izvor: Blic, 09.Avg.2017, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠLO ZAHLAĐENJE Danas veoma toplo, temperatura do 40 stepeni

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, s temperaturom do 40 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju ujutru i pre podne povremeno jak. Najniža temperatura biće od 16 do 25 stepeni, a najviša dnevna od 35 do 40 stepeni.

U Beogradu će danas biti sunčano i vrlo toplo, uz slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće oko 23 stepena, a najviša dnevna oko 37 stepeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha može usloviti pojačanje tegoba kod većine hroničnih bolesnika.

Osobama sa srčanim i disajnim problemima, kao i psihičkim bolesnicima savetuje se najviši stepen opreznosti. Najizraženije meteoropatske reakcije mogu biti umor, glavobolјa i razdražlјivost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Srbiji veoma toplo, do 40 stepeni

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2017

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, s temperaturom do 40 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab do umeren vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju ujutru i pre podne povremeno jak. Najniža temperatura biće od 16 do 25 stepeni, a najviša dnevna od 35...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.