Izvor: Blic, 29.Jul.2016, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČINJE VIKEND GUŽVA Na Horgošu i Batrovcima čeka se oko 90 minuta

Na graničnom prelazu Horgoš prema Mađarskoj, na ulazu i izlazu iz Srbije vozila čekaju oko 90 minuta, koliko traje i zadržavanje na ulasku u Srbiju preko prelaza Batrovci sa Hrvatskom, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).

Prema podacima Uprave granične policije, vozila koja preko Batrovaca izlaze iz zemlje čekaju oko dva časa.

AMSS je naveo da su moguće duže kolone i zadržavanja na putevima na kojima su izvode radovi i pozvao vozače da se pre polaska na put informišu o tim deonicama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Horgošu i Batrovcima se čeka i do dva sata

Izvor: B92, 29.Jul.2016

Beograd -- Na graničnom prelazu Horgoš prema Mađarskoj, na ulazu i izlazu iz Srbije vozila čekaju oko 90 minuta, saopštio je AMSS...Toliko traje i zadržavanje na ulasku u Srbiju preko prelaza Batrovci sa Hrvatskom...Prema podacima Uprave granične policije, vozila koja preko Batrovaca izlaze iz...

Nastavak na B92...

Na Batrovcima se čeka do dva sata

Izvor: RTS, 29.Jul.2016

. Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u Srbiju, zadržavanja za putnička vozila su oko 90 minuta, dok na izlazu iz zemlje vozila čekaju dva sata, saopštio je AMSS.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.