Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETAK, PA JOŠ KIŠA Pojačan intezitet saobraćaja u Beogradu i prilazima većih gradova

Oblačno vreme sa povremeno slabom kišom otežava vožnju i može da dovede do kraćih zastoja i prekida u saobraćaju, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije i upozorio vozače da pokažu više strpljenja i tolerancije za volanom.

AMSS napominje da petak, po pravilu, donosi pojačan intezitet saobraćaja i veći broj vozila na važnijim i frekventnijim putevima.

Iz saveza, takođe, upozoravaju vozače da pokažu više pažnje u vožnji i na deonicama na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se izvode radovi.

AMSS najavljuje i da je zbog planiranih radova u tunelu "Straževica" na obilaznici oko Beograda (na državnom putu I A reda broj jedan, autoput E-75, deonica Sektor-V), predviđena potpuna obustava saobraćaja od subote, 22. oktobra od 21. čas, do nedelje 23. oktobra do pet sati ujutru.

Za vreme obustave saobraćaja vozači mogu da koriste alternativni put koji vodi od Kružnog puta preko Rakovice, Resnika i Bubanj Potoka, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.