Izvor: Glas javnosti, 31.Mar.2010, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osma transplatacija jetre

BEOGRAD- U okviru programa "Produži život", transplantacioni tim Vojnomedicinske akademije, koji je predvodio Darko Mirković, uspešno je obavio osmu transplantaciju jetre u toj vojno-zdravstvenoj ustanovi. Transplantacija je obavljena kod tridesetogodišnje devojke koja je dobro podnela operaciju i uspešno se oporavlja.

  Transplantacioni tim i Uprava VMA izrazili su zahvalnost porodici, koja je plemenitim činom davanja organa doprinela produženju još jednog života. Zahvat je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << urađen u saradnji sa Kliničkim centrom Srbije, čiji je hirurški tim izvršio eksplantaciju organa.

  - I ovim činom dve eminentne zdravstvene ustanove su iskazale svoj vrhunski profesionalizam i još jednom pokazale rezultate obnovljene saradnje koja se svakim danom unapređuje- navodi se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.