Olujni vetar u Paraćinu

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujni vetar u Paraćinu

Olujni vetar u Paraćinu danas je podigao limeni krov na stambenoj zgradi u centru Paraćina u ulici Nikole Pašić a deo fasade sa robne kuće Šumadija u ulici Vožda Karađorđa lomio se i padao na sve strane, policija i vatrogasci su obeležili i zatvorili te ulice za saobraćaj i pešake.

Oni nisu mogli da skinu ili učvrste lim na krovu koji je vitlao na vetru, te dežuraju i čekaju da se vetar smiri kako bi izašli na krov i rešili problem.

Zbog upozorenja RHMZ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se narednih dana očekuju veće količine padavina, na hitnoj sednici paraćinskog Štaba za vanredne situacije razmatrano je stanje vodotokova drugog reda i nadležnim službamna naložene su mere pripravnosti, te organizacija dežurstava.

Povereniku iz Davidovca naloženo je da organizuje dežerstvo 30 volonetera zbog nepredvidivosti reke Grze.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.