Od 5.000 vozila, 39 odsto neispravno

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 5.000 vozila, 39 odsto neispravno

Rezultati tradicionalne letnje akcije "Ispravno vozilo-bezbedno vozilo", koju već 26 godina Auto moto savez Srbije organizuje sa Upravom saobraćajne policije i Asocijacijom tehničkih pregleda, pokazali su da, od 5.000 besplatno pregledanih automobila, 39 odsto ima neku neispravnost, saopšteno je danas.

AMSS je u saopštenju naveo i da u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, sprovodi akciju posvećenu ratnim i mirnodopskim vojnim i civilnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osoboma sa invaliditetom.

U narednih godinu dana, koliko će trajati akcija, 17.000 vojnih i civilnih osoba sa invaliditetom rata u našoj zemlji, imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMS S, uz polisu AMS osiguranja od autoodgovornosti.

Oni će takodje imati i 50 odsto popusta na kupovinu Super članskog paketa AMSS, kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMSS: 39 odsto vozila neispravno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2015

Rezultati tradicionalne letnje akcije  "Ispravno vozilo-bezbedno vozilo", koju već 26 godina Auto moto savez Srbije organizuje sa Upravom saobraćajne policije i Asocijacijom tehničkih pregleda, pokazali su da, od 5.000 besplatno pregledanih automobila, 39 odsto ima neku neispravnost, saopšteno je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.