OTAC UHAPŠENE TERORISTKINJE: Odgajili smo normalnu decu, a onda nam se desio ovaj užas

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC UHAPŠENE TERORISTKINJE: Odgajili smo normalnu decu, a onda nam se desio ovaj užas

Osećamo se isto kao da su nam javili da su je našli mrtvu. Ne znam kako ćemo ovo preživeti i šta smo bogu zgrešili da se desi da naše divno dete postane zaluđenica koja bi da ratuje i ubija ljude, nismo je tako učili, kaže je Bećir Đušinac.

Bećir Đušinac, otac srpske državljanke Elme koja je uhapšena u Bosni zbog sumnje da da je povezana sa teroristima ISIS poručuje da je njegovov dete za porodicu mrtvo!

- Osećamo se isto kao da su nam javili da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je našli mrtvu. Ne znam kako ćemo ovo preživeti i šta smo bogu zgrešili da se desi da naše divno dete postane zaluđenica koja bi  da ratuje i ubija ljude, nismo je tako učili - rekao je Đušinac za list "Alo"i dodao da su on i supruga  šokirani vešću da je planirala sa suprugom da otputuje u Siriju na ratište.

- Ne prestajemo da plačemo. Odgajili smo normalnu decu. Poštenu, vrednu. Radnu, a desio nam se ovaj horor - objašnjava otac uhapšene teroristikinje.

Elma je, prema rečima Đušinca, u februaru, kada se i udala, pobegla od kuće i postala džihadistkinja.

On kaže da je supruga, vehabiju Enesa Mešića, upoznala preko Fejsbuka i da je nakon  dva dana dopisivanja s njim odlučila da se odseli u Bosnu. Nesrećni otac tvrdi da je Mešić isprao mozak njegovom detetu.

- Vratio sam se s posla i video da je nema. Pozvao sam je na mobilni, ali bila je nedostupna. Mislio sam da joj se nešto desilo. Pozvao sam policiju, i oni su mi rekli da je  prešla granicu sa BiH i da je tamo otišla da se uda - ispričao je otac.

Prva poseta Elmi i njenom suprugu bila je šok za porodicu.

- Otišli smo kod nje i doživeli potpuni šok. Bila je pokrivena potpuno. To nije bilo naše dete - kaže Đušinac za list "Alo" i dodaje da bez obzira što policija misli da je Elma veoma opasna, ona ne bi bila u stanju bilo koga da povredi

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DZIHADISTA JOJ JE ISPRAO MOZAK PREKO FEJSBUKA SADA UBIJA LJUDE BOMBAMA Ispovest oca cija je cerka otisla u ISIS

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2015

- Osećam se kao da su nam javili da su je pronašli mrtvu. Isto. Od bruke i sramote smo zanemeli. Ne znam kako ćemo ovo preživeti i šta smo bogu zgrešili da se desi da naše divno dete postane zaluđenica koja bi da ratuje i ubija ljude - kaže Bećir Đurašinac, otac srpske državljanke Elme koja...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.