OPREZ Mogući odroni, savetuje se smanjenje brzine

Izvor: Blic, 21.Apr.2015, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ Mogući odroni, savetuje se smanjenje brzine

Povoljne vremenske prilike doprinose boljoj prohodnosti puteva, ali su mogući odroni u stenskim usecima i klisurama, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Vozačima se savetuje da smanje brzinu, da ne ulaze u rizična preticanja kolona i da poštuju saobraćajnu signalizaciju na deonicama na kojima je zbog radova ona postavljena.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << minuta.

Od danas do 24. aprila izvodiće se radovi na putu na montaži novih portalnih tabli i portalnih nosača u zoni naplatne stanice "Bubanj Potok", ukoliko vremenski uslovi dozvole.

Danas i sutra od ponoći do četiri časa radovi će se izvoditi u zoni naplatne stanice "Bubanj potok" - smer Sremska Mitrovica - Niš, a 22. 23. i 24. aprila od ponoći do četiri sata u zoni naplatne stanice "Bubanj potok" - smer Niš - Sremska Mitrovica.

Za vreme izvođenja radova, doći će do potpune obustave saobraćaja u vremenskom periodu od 15 minuta uz prisustvo patrola saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Povoljni uslovi za vožnju

Izvor: Akter, 21.Apr.2015

U većem delu Srbije uslovi za vožnju danas su povoljni, saopštio je Auto-moto savez Srbije..Putari upozoravaju na odrone na putevima, naročito duž Đerdapske i Ibarske magistrale...Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju od 15 do 30 minuta...Auto-put E-75 je na deonici Beograd-Niš...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.