OBLAČNO I HLADNO Maksimalna temperatura do šest stepeni, ponegde sneg

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBLAČNO I HLADNO Maksimalna temperatura do šest stepeni, ponegde sneg

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimicno sa kišom, susnežicom i snegom i maksimalnom temperaturom do šest stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima, uz stvaranje manjeg snežnog pokrivaca, a u planinama će se povećati.

Duvaće slab i umeren, severni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od -1 do 2, najviša od 3 do 6 stepeni.

I u Beogradu će biti oblačno i hladno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pre podne uglavnom suvo, posle podne i noću predviđa se kiša i susnežica. Najniža temperatura biće jedan, a najviša četiri stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 4. decembra, u subotu će biti oblačno i hladno, mestimicno s kišom i snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivaca.

U nedelju i ponedeljak umereno oblačno i uglavnom suvo, a od ponedeljka i toplije.

Od utorka ujutro hladno sa slabim mrazem i maglom, u toku dana pretežno sunčano i toplije sa najvišom temperaturom iznad prosečnih vrednosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.