OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE Vremenske prilike su povoljne za vožnju, NEMA većih gužvi

Izvor: Blic, 22.Avg.2017, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE Vremenske prilike su povoljne za vožnju, NEMA većih gužvi

Povoljne vremenske prilike i umerene dnevne temperature, koje se prema najavama meteorologa očekuju u toku današnjeg dana, olakšaće vožnju i doprineti boljoj prohodnosti puteva.

Saobraćaj je umerenog inteziteta, a na autoputevima i prioritetnim putnim pravcima nema vanrednih zastoja i prekida.

Zadržavanja na naplatnim stanicama su uobičajena od 5-10 minuta, međutim povremeni talasi većeg broja vozila na pojedinim NR Sirig, Stara Pazova i Nais mogu usloviti duža >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadržavnja od uobičajenih.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zadržavanja na GP za putnička vozila su do 30 minuta.

Zbog radova na popravci kolovoza na (auto-putu E/75) na području Novog Sada na državnom putu I A reda br. 1 u zoni naplatne stanice Novi Sad-Jug od danas do 30. septembra saobraćaj će se odvijati usporeno uz smanjenu i ograničenu brzinu kretanja, jer se radovi izvode u smeru ka Beogradu.

Saobraćaj će se iz pravca Novog Sada, preko tehničkih prolaza usmeravati na suprotni smer koji će biti dvosmeran, a koji vodi iz pravca Beograda.

Za vreme radova naplatna stanica „Novi Sad Jug“ će nesmetano funkcionisati.

Od danas do 24. avgusta u periodu od 7 do 17 sati izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza asfaltbetonom na državnom putu I B reda broj 39, deonica Lebane (Krivača)- Negosavlje, kod mesta Šilovo.

Saobraćaj će se za vreme izvođenja radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.