Novo rukovodstvo Akademije

Izvor: Akter, 01.Jul.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo rukovodstvo Akademije

Akademija arhitekture Srbije izabrala je za novog predsednika Bojana Kovačevića, pošto se dosadašnji predsednik Mihajlo Mitrović povukao na svoj zahtev

Za novog Sekretara Akademije, na sastanku 30. juna, jednoglasno je izabrana Vesna Zlatanović-Tomašević, umesto dugogodišnjeg Milana Raonića.

Za nove članove Akademije izabrani su arhitekti Vesna Zlatanović-Tomašević, Dragomir Dik Manojlović, Aleksandar Milenković i skulptor Miodrag Živković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
Akademija će nastaviti svoje unutrašnje i javne delatnosti usmerene na očuvanje graditeljske baštine, na poboljšanje urbane kulture, kao i na podršku kvalitetne nove gradnje u

Srbiji, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.