Nevreme isključilo tramvajski saobraćaj

Izvor: Akter, 31.Jul.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme isključilo tramvajski saobraćaj

Zbog nevremena koje je večeras pogodilo i Beograd, od 22:30 isključen je tramvajski saobraćaj zbog velike količine vode na šinama

"Čekamo svakog trenutka uključenje" te vrste saobraćaja, rekao je dežurni dispečer u Gradskom saobraćajnom preduzeću Milorad Brisić.

Prema njegovim rečima, od 22:40 do 22:55, trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29 išle su do Crvenog krsta zbog velike količine vode u ulici Vojislava Ilića, a od 22:55 sve trolejbuske linije išle >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << su do svojih perifernih terminusa, sem linije 29 koja je skraćena do Konjarnika.

"Isto važi i za trolejbuske linije 40 i 41 koje su bile skraćene do stare okretnice na Banjici zbog velike količine vode u Paunovoj ulici", rekao je Brisić.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.