Nema sudara, ali Beograđani se povređuju kod kuće

Izvor: Mondo, 25.Avg.2016, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema sudara, ali Beograđani se povređuju kod kuće

Noć u Beogradu je porotekla mirno, sa dve saobraćajne nesreće u kojima niko nije teže povređen, ali je zabeležzen neobično veliko broj povreda u kućnom ambijentu, na javnim mestima, kao i povreda zadobijenih u tučama.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Hitna pomoć je u toku noći u Beogradu intervenisala ukupno 105 puta, od čega 19 puta na javnom mestu, rekla je portparolka Nada Macura.

Na uglu Borske ulice i Pere Velimirovića, dogodila se saobraćajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nesreća u kojoj su dve osobe lakjše povređene. Ekipa Hitne pomoći je prevezla povrđena u dežurnu službu VMA.

Oko 22 sata, kod Tošinog bunara došlo je do udesa u kojem je muška osoba zadovbila lakše povrede istegnuća vrata.

Prema saopštenju dr. Nade Macure, u toku noći, pomoć su najčešće tražili asmatičari i psihijatriski pacijenti - što je karakteristično za periode prolepšanja vremena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.