Najjeftiniji pametni sat na tržištu: Idealan drug za putovanje

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najjeftiniji pametni sat na tržištu: Idealan drug za putovanje

Čim pomislite na pakovanje za put, odlazak gotovo da vam presedne. Sa „Prixtonovim“ pametnim satom imaćete idealnog saputnika koji već u sebi ima spakovane brojne pogodnosti.

Tokom dugih putovanja morate da se koncentrišete na put, pravac i saobraćaj i poslednje što vam treba je iritantan zvuk baterije koja je na izdisaju. Osluškujući vaše potrebe pametni sat nudi da kao jedan uređaj sačuva izdržljivost čak dva gedžeta.

On vam omogućava da povezivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preko blututa zadržite sve pogodnosti mobilnog telefona, a pritom znatno uštedite bateriju.

Promišljeno napravljen displej pruža pregledan meni koji sa ekranom manjih dimenzija troši i mnogo manje energije uz isti učinak.

Produženo trajanje baterije produžiće vam i vreme tokom kojeg ne morate da brinete da li će na plaži ili tokom putovanja neko moći da vas dobije.

Što više aktivnost budete usmerili na pametni sat, to ćete više štedeti i mobilni telefon, pa ćete tako uživati u najboljem od oba uređaja.

Tokom dugih sati vožnje vaš pametni sat brinuće i o vašoj bezbednosti.

Ovaj gedžet ima i mogućnost primanja poziva, pa će vam samim tim tokom telefoniranja ruke biti slobodne i moći ćete neometano da vozite.

Ukoliko ste ljubitelji aktivnog odmora i želite da šetate, samo uključite brojač koraka na vašem satu i učinite svaki obilazak zanimljivijim.

Pored toga što ćete tokom putovanja imati uređaj koji olakšava vožnju i ulepšava pešačenje, on je koristan i za vašu sigurnost.

Ako se nađete u sumnjivom kraju i ne želite da privlačite pažnju na sebe vadeći vredan mobilni telefon, možete diskretno pogledati na sat i bezbolno se vratiti u bezbednije područje.

I snalaženje u užurbanim aerodromima olakšano je pametnim satom budući da veliki broj kompanija potvrdu o kupovini karte šalje na imejl adresu.

Ne morate da brinete gde ste zaturili kartu - samo otvorite imejl i pokažite im svoj sat. I zato je pravac do vašeg odmora da od 31. avgusta samo uz „Blic“ obezbedite ovaj sjajan uređaj za samo 4.450 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.