Način na koji zakopčavate brushalter govori o tome kakva ste osoba

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Način na koji zakopčavate brushalter govori o tome kakva ste osoba

Peti Vud, specijalista za proučavanje ljudskog ponašanja, pored čega se bavi i govorom ljudskog tela, tvrdi da na osnovu kopčanja grudnjaka može odrediti kojem tipu osobe pripadate.

Autorka je knjige "Kako da ostavite što bolji prvi utisak, govor tela i harizma."

Svoju tvrdnju objasnila je u jednom intervjuu, rekavši: "Postoje četiri vrste izrazitih tipova ličnosti – upravljači, uticajni, oslonci i pažljivi ispravljači, koji na jedinstven način obavljaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čak i male zadatke. Sve što radite i način na koji posao izvršavate čini jednu potpunu sliku o vama, pa zato i vaš veš spada u ono što vas u velikoj meri određuje kao ličnost."

Navodi nekoliko načina kopčanja i na osnovu njih otkriva vaše osobine.

Kopče grudnjaka nalaze se na leđima, a vi ih tako i kopčate.

Ako bez pomoći možete zakopčati grudnjak na leđima, pravi ste oslonac. Iskrena i tradicionalna osoba. Pravi ste prijatelj.

Grudnjak zakopčate sa prednje strane pa ga okrenete nazad.

Uticajna osoba. Ne želite da grešite. Verujete svojim očima pa zato i grudnjak kopčate na ovaj način. Niste osoba sklona riziku.

Kopče grudnjaka su napred.

Vi ništa ne prepuštate slučaju. Da se ne bi mučili, kupujete grudnjak koji se kopča napred i time sebi olakšavate posao. Efikasni ste i posvećeni radu. Vaši grudnjaci su jako kvalitetni jer vi nemate vremena za kupovinu bilo kakvih stvari.

Grudnjak kopčate pre nego ga obučete.

Vi ste ispravljači. Radnju obavite na početku i mirni ste. Funkcionalno jeste, ali ne i otmeno.

Nakon ovoga na internetu su se pojavile razne ankete, istraživanja i rasprave na ovu temu. Uglavnom, kada se sve sabere i oduzme, ispadne da 55 odsto žena kopča grudnjak sa prednje strane pa ga okrene nazad. Već naslućujete šta to znači?! Znači da 55 odsto posto žena pripada uticajnom tipu osoba.

(Modni.ba)

Autor: Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.