Na prelazu Gradina na ulazak u zemlju čeka se oko dva sata

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prelazu Gradina na ulazak u zemlju čeka se oko dva sata

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta, osim na graničnom prelazu Gradina, gde se na ulazak u zemlju čeka oko dva sata.

Na graničnom prelazu Šid, zbog radova na modernizaciji graničnog prelaza Tovarnik, sa hrvatske strane, počev od 7. septembra, pa u narednih šest meseci, do 7. marta biće usporen prolaz vozila na ulazu, odnosno izlazu iz Hrvatske.

Trenutne vremenske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prilike doprinose dobroj prohodnosti puteva, a kraj

radne nedelje sa prvim popodnevnim satima doneće osetno pojačanje saobraćaja na gradskim saobraćajnicama i glavnim putevima u Republici i na pojedinim naplatnim rampama i graničnim prelazima.

AMS S podseća vozače da su pešaci najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju, da prilagode brzinu, pripaze na pešačke prelaze, a posebno da uspore i budu oprezni u zonama škola.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na

putevima u Srbiji evidentirane su 84 saobraćajne nezgode u kojima je 49 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo.

Istovremeno, u Beogradu su zabeležene 42 saobraćajne nezgode u kojima je 17 osoba povređeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.