NEVREME SE PRIBLIŽAVA: Do večeras uživamo u suncu, a onda nam stiže nagla promena

Izvor: NaDlanu.com, 12.Feb.2016, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME SE PRIBLIŽAVA: Do večeras uživamo u suncu, a onda nam stiže nagla promena

U većem delu Srbije će biti malo do umereno oblačno, u većini mesta s dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Posle podne i uveče doći će do naoblačenja, najpre u severnim krajevima koje će se u toku noći proširiti na celu zemlju uslovljavajući ponegde slabu kišu, na visokim planinama slab sneg.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne u pojačanju, u južnom Banatu i Pomoravlju povremeno jak, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa udarima olujne jačine.

Jutarnja temperatura od minus jedan do četiri, a najviša dnevna od devet do 14 stepeni.

U Beogradu će biti malo do umereno oblačno, s periodima sunčanog vremena. Krajem dana i u toku noći očekuje se jače naoblačenje uz mogućnost slabe kiše.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne u pojačanju.

Jutarnja temperatura kretaće se oko 3 a najviša dnevna oko 12 stepeni Celzijusa.

Izvor: b92.net

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.