NAJFREKFENTNIJI VIKEND U GODINI Zbog jeftinih srpskih puteva navala turista u tranzitu

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJFREKFENTNIJI VIKEND U GODINI Zbog jeftinih srpskih puteva navala turista u tranzitu

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da apeluje na maksimalan oprez i strpljenje vozača, s obzirom na to da nas, kako se navodi u saopštenju, očekuje najfrekventniji vikend u godini.

- Uprkos neprestanom radu svih naplatnih kućica, angažžovanju svih zaposlenih, ručnom deljenju kartica, ovog vikenda se očekuju veće gužžve na naplatnim rampama - navodi se u saopštenju.

Veliki broj turista, pre svega iz Zapadne Evrope, Turske i drugih država odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su da za tranzit, u odlasku i povratku sa turističkih destinacija, pre svega u Grčku i iz Grčke koriste našu držžavu i puteve, što ukazuje na kvalitet saobraćaja, niske cene putarina i bezbednost saobraćaja.

Čak i sa rekordnim brojem vozila na srpskim putevima vreme čekanja na naplatnoj rampi „Bubanj potok“ je duplo kraće, prosečnih 45 minuta dok se sa elektronskom naplatom prolazi za manje od 10 minuta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.