Moderne poslovne kombinacije

Izvor: TvojPortal.com, 28.Sep.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moderne poslovne kombinacije

Izvor:bizlife
Da biste ostavili utisak u poslovnom okruženju, osim vedrog raspoloženja i lepih manira, veoma je bitan i stil odevanja. Negovan izgled i odeća koja je prikladna i moderna uliće vam još više sigurnosti.


Dizajneri ovom stilu uvek poklanjaju veliku pažnju, i uvek se trude da u svojim kolekcijama ponude što raznovrsnije odevne varijante. Tako da, osim klasičnog odevanja, predlažu i malo modernije i neobičnije kombinacije.

Stilisti >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << predlažu da ove sezone date prednost haljinama. I to ležernim krojevima do kolena ili do sredine lista u stilu sedamdesetih godina. Vaš izbor mogu da budu i modeli sečeni ispod grudi sa sitnim naborima, kao i oni malo uži koji prate liniju tela. Što se tiče boja uvek ih treba prilagoditi sezoni, tako da sigurno nećete pogrešiti sa braon, koralnim, sivim, ljubičastim nijansama i desenima inspirisanim diskretnim motivima.

Pantalone su nezaobilazni deo poslovnog stila. Novi modeli izgledaju veoma atraktivno, a dizajnirani su tako da ih možete kombinovati uz različite komade odeće. Posebno se ističu veoma široke pantalone ravnog kroja, modeli u retro stilu sa širim nogavicama, ali i oni uži sa visokim strukom. Možete ih u zavisnosti od modela nositi u varijanti sa košuljom, tunikom, majicom...

Sako spada u one večne komade odeće, posebno u poslovnom odevanju. Karakterišu ga oštriji krojevi i ravne linije koje celokupan izgled čini snažnijim. Ističu se i kratki i duži sakoi, posebno modeli u stilu osamdesetih, koji se nose i preko haljina, a osim jednobojnih moderni su i desenirani modeli.

Kada su suknje u pitanju, izbor modela za ovu priliku zaista je ogroman. Dizajneri su čak i klasične modele novim krojevima učinili modernijim. I ove sezone ističu se dugačke suknje koje izgledu daju retro notu, a najlepše stoje u varijanti sa košuljama i tunikama. Osim puf i plisiranih, moderni su i modeli nabrani u gornjem delu i oni sa blagom asimetrijom.

Modadizajneristil odevanjastilistiposlovne kombinacije

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.