Mladić skočio s mosta, spasili ga vatrogasci!

Izvor: Mondo, 06.Maj.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić skočio s mosta, spasili ga vatrogasci!

Pripadnici Vatrogasne brigade danas su uz pomoć vatrogasnog broda spasili mladića iz Save koji je u tu reku skočio sa Železničkog mosta.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Oko 15 sati mladić (17) je sa Starog savskog mosta u blizini autobuske stanice skočio u reku pokušavši da izvrši samoubistvo.

Na tom mestu Sava je duboka oko šest metara, a visina mosta je 12 metara tako da je mladić ubrzo izronio i počeo da pluta po vodi.

Vatrogasaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << spasioci sa vatrogasno spaličkog broda su uočili mladića na površini vode i odmah su krenuli da mu pomognu, kaže komandant Vatrogasno spisličake brigade Mile Jovičić.

On je rekao Tanjugu i da je matica reke počela da nosi mladića koji je počeo da gubi snagu tako da su vatrogasci odlučili da bace kolutove za spasavanje.

Jovičić je rekao i da su uz pomoć tih kolutova "vatrogasci - mornari" uspeli da privuku mladića do broda, a potom i da ga izvuku na palubu.

Potom je pozvana policija kao i ekipa Hitne pomoći koja je pregledala mladića i potom ga odvezla kolima hitne pomoći, dodao je Jovičić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spasen mladić koji je pokušao samoubistvo

Izvor: RTS, 06.Maj.2015

Pripadnici Vatrogasne brigade su brzom intervencijom, uz pomoć vatrogasnog broda, spasli mladića iz Save koji je u tu reku skočio sa Železničkog mosta. . Oko 15 sati mladić (17) je sa Starog savskog mosta u blizini autobuske...

Nastavak na RTS...

Vatrogasna brigada spasila tinejdžera (17), koji je pokušao da se ubije

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2015

Pripadnici Vatrogasne brigade danas (5. maj) su, brzom i požrtvovanom intervencijom, uz pomoć vatrogasnog broda spasili mladića iz Save koji je u tu reku skočio sa Železničkog mosta...Oko 15 sati mladić (17) je sa starog savskog mosta u blizini autobuske stanice skočio u reku pokušavši da izvrši...

Nastavak na Vesti-online.com...

Mladić skočio s mosta u Beogradu, spasili ga vatrogasci

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2015

BEOGRAD - Pripadnici Vatrogasne brigade spasili su, uz pomoć vatrogasnog broda, 17-godišnjaka koji je skočio u Savu sa Željezničkog mosta u Beogradu...Mladić, za kojeg se pretpostavlja da je namjeravao da izvrši samoubistvo, skočio je sa mosta oko 15 časova, ali je ubrzo izronio i počeo da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.