Mladić povređen kod Naisa još u teškom stanju

Izvor: RTS, 05.Avg.2015, 04:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić povređen kod Naisa još u teškom stanju

Nedeljko Đukić (21) koji je u noći između subote i nedelje teško povređen u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi Nais i dalje se bori za život, ali je njegovo zdravstveno stanje danas malo bolje nego prethodnog dana, saznaje agencija "Beta" u Kliničkom centru u Nišu.
Đukić je primljen na odeljenje Grudne hirurgije u komatoznom stanju, sa teškom povredom i kontuzijom glave, sa prelomom rebara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa obe strane grudnog koša, prelomom butne kosti i kontuzijom pluća koja ga životno ugrožava.
Njegov mlađi brat Neven Đukić (18), koji je u nesreći kod Naisa takođe povređen, uspešno se oporavlja od povrede butne kosti na Klinici za ortopediju.
Braća Đukić, državljani Bosne i Hercegovine, automobilom su u subotu krenuli iz Austrije gde žive u Leskovac na svadbu kod rođaka, ali je njihov automobil na naplatnoj rampi "Nais" udario šleper koji je dolazio iz suprotnog pravca i probio zaštitnu ogradu.
Vozač šlepera Valter Š. (60) juče je saslušan pred niškim Osnovnim javnim tužilaštvom. Po odluci sudije za prethodni postupak, izrečena mu je mera zabrane napuštanja naše zemlje, a pored toga su mu oduzete putne isprave i vozačka dozvola.
Niška policija je protiv vozača šlepera podnela krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.