Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla i odroni u pojedinim delovima Srbije, oprez za volanom

Promenljive vremenske prilike, s maglom u pojedinim delovima zemlje, u velikoj meri utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja, a usled čestih temperaturnih razlika vozačima vožnju otežava i česta pojava odrona, najviše kroz stenske useke i klisure.

Veći oprez zahtevaju i deonice na kojima su i dalje u toku radovi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na našim naplatnim rampama trenutno nema dužih zadržavanja.

Na državnom putu II A reda broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 152, deonica Topola - Rudnik, na snazi je izmena režima saobraćaja zbog obezbeđenja zone radova na periodičnom održavanju puta. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom.

Od sutra od 22:00 časa do 29. oktobra do 06:00 časova i od 29. oktobra od 22:00 časa do 30. oktobra do 06:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), izvodiće se radovi na čišćenju i pranju mosta Gazela, u oba smera Niš-Beograd i Beograd-Niš.

Radovi će se izvoditi u pokretu naizmenično u preticajnoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci i biće obezbedjeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od večeras od 22:00 časa do sutra do 06:00 časova i sutra od 22:00 časa do 29. oktobra do 06:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75) i broj 3 (auto-put E-70), od petlje "Dobanovci" do petlje "Lasta", izvodiće se radovi na popravci elastične odbojne ograde na autoputu, u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu sa povremenim zatvaranjem preticajne ili zaustavne saobraćajne trake i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Magla u pojedinim delovima Srbije, oprez za volanom

Izvor: Radio 021, 27.Okt.2016

Promenljive vremenske prilike, s maglom u pojedinim delovima zemlje, u velikoj meri utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja, a usled čestih temperaturnih razlika vozačima vožnju otežava i česta pojava odrona, najviše kroz stenske useke i klisure...Veći oprez zahtevaju i deonice na kojima su i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.