MUP poziva Rodića da prijavi pretnje

Izvor: RTS, 29.Nov.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP poziva Rodića da prijavi pretnje

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je u saopštenju predsednika "Adrija medija grupe" Aleksandra Rodića da najbližoj policijskoj stanici prijavi pretnje koje su mu upućene, kako bi po njegovoj prijavi moglo da se postupa.
MUP navodi da pripadnici ministarstva bezuspešno pokušavaju da uruče poziv Aleksandru Rodiću, kako bi sa njim, u svojstvu građanina, obavili razgovor na navode iz krivične >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prijave, koju je on lično podneo protiv Miroslava Bogićevića, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal.
"Policija će i dalje preduzimati sve mere iz svoje nadležnosti kako bi privela pravdi počinioce krivičnih dela, baš kao što je nedavno uhapsila lice zbog komentara preteće sadržine na internet portalu Kurira, upućenih Radisavu Rodiću", navodi MUP.
Policija podseća da je, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, uhapšen je D. M . (1975), iz Surdulice.
Obaveza svakog građanina je da prijavi krivično delo, a policije da primeni sve mere i radnje u zaštiti lične bezbednosti i sigurnosti u skladu sa zakonom, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Rodić da prijavi pretnje koje su mu upućene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2015

Direkcija policije Ministarstva unutrašnjih poslova pozvala je večeras predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića da najbližoj policijskoj stanici, koje su dostupne svim građanima 24 sata dnevno, prijavi pretnje koje su mu upućene, kako bi po njegovoj prijavi moglo da se postupa..."Istovremeno,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MUP pozvao Aleksandra Rodića da prijavi pretnje

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2015

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) pozvalo je danas vlasnika kompanije "Adrija medija grupe", među kojima je i dnevni list Kurir, Aleksandra Rodića da prijavi pretnje koje su mu upućene, kako bi po njegovoj prijavi moglo da se postupa...Kako su saopštili, policajci istovremeno bezuspešno pokušavaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.