MOGUĆA SLABA KIŠA: Danas umereno oblačno i toplo, do 15 stepeni

Izvor: Kurir, 08.Feb.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOGUĆA SLABA KIŠA: Danas umereno oblačno i toplo, do 15 stepeni

U Srbiji će danas ujutro biti umereno oblačno i toplo hladno, dok je uveče i tokom noći na severu i zapadu zemlje ponegde moguća slaba kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperature biće od minus dva do plus šest stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od devet do 15 stepeni. Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, a u južnom Banatu i Podunavlju povremeno i sa udarima olujne jačine.

U Beogradu se očekuje umereno oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i toplo vreme, uz umeren i jak jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura će iznositi oko pet, a najviša dnevna oko 15 stepeni Celzijusa.

Kada je reč o izgledima vremena za sedam dana, do 15. februara, u utorak će biti umereno oblačno i toplo. Tokom noći ka sredi u severnim, a u sredu i u ostalim krajevima očekuje se jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, u višim planinama sa snegom.

U utorak i sredu duvaće jak, na planinama i u košavskom području olujni, južni i jugoistočni vetar. U četvrtak će biti oblačno, ujutru i pre podne još ponegde sa slabom kišom, u planinama sa slabim snegom.

Tokom dana doći će do prestanka padavina i razvedravanja.

Od petka će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom.

Autor: Foto: Tanjug,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno i toplo, do 15 stepeni

Izvor: Beta, 08.Feb.2016

U Srbiji će danas biti umereno oblačno i toplo, s najvišom dnevnom temperaturom od 15 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.Uveče i tokom noći na severu i zapadu zemlje ponegde će padati slaba kiša.Duvaće umeren i jak, južni i jugoistočni vetar, u južnom Banatu i podunavlju...

Nastavak na Beta...

PROLEĆEEEE: U utorak toplo, do 20 stepeni!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2016

BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti malo do umereno oblačno i toplo vreme, uz umeren, povremeno jak vetar i temperaturu do 20 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...U Banatu je ujutro ponegde moguća slaba kiša, a u toku noći u južnom Banatu, podunavlju i pomoravlju i udari olujne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.