Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepo vreme se nastavlja, pljuskovi mogući tek sredinom sledeće nedelje

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i malo toplije, a samo su na istoku i u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti mogući kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

Vetar će biti slab do umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 13 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 25 do 30 stepeni Celzijusa.

I sutra sunčano i toplo

Vreme u Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, najavio je danas Republički Hidrometeorološki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zavod.

Ujutro se po kotlinama i duž rečnih tokova očekuje kratkotrajna magla.

Vetar će sutra biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura biće od 13 do 18 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 27 do 30.

I u Beogradu će sutra vreme biti pretežno sunčano i toplo. Uz slab, promenljiv vetar, jutarnja temperatura biće oko 18, a najviša dnevna oko 30 stepeni.

Progonza za sedam dana

U narednih sedam dana vreme u Srbiji će većinom biti pretežno sunčano i toplo. Samo se sredinom iduće nedelje u severnim i zapadnim krajevima zemlje očekuje prolazno naoblačenje, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Slično vreme u narednih sedam dana biće i u Beogradu.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za petak, 26. avgust:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.