Lekari upozoravaju na oprez zbog vrućine

Izvor: Akter, 06.Maj.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari upozoravaju na oprez zbog vrućine

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su dve osobe lakše povređene, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći

U noći između utorka i srede, lekari su imali ukupno 116 intervnecija, od kojih 18 na javnom mestu. Najveći broj poziva bio je zbog srčanih bolesnika i astmatičara.

Doktorka u Hitnoj pomoći Milica Radaković upozorila je građane da bez preke potrebe ne izlaze napolje u najtoplijem delu dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
"U utorak je bilo dosta kolapsa, zato ne bi trebalo da se izlazi napolje u najtoplijem delu dana, da se provetravaju prostorije, unosi lagana hrana, a hronični bolesnici da idu na redovne kontrole", kazala je za Betu Milica Radaković.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.