LUKSUZ Gašić kupio fotelju za naslednika

Izvor: Blic, 10.Feb.2016, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKSUZ Gašić kupio fotelju za naslednika

Bratislav Gašić, pre nego što je napravio gaf zbog koga je smenjen, raspisao je tender za nabavku nameštaja, čija je procenjena vrednost više miliona dinara, saznaje "Blic".

Kako je u međuvremenu otišao s funkcije, u kožnom nameštaju, kako kaže izvor našeg lista iz Ministarstva, sedeće novi ministar i njegov kabinet, ali i šefovi Vojnoobaveštajne i Vojnobezbednosne agencije.

- Reč je o kožnim foteljama, dvosedima, trosedima, za koje su date i slike kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi trebalo da izgledaju. Da je roba luksuzna i ekstra kvaliteta potvrđuje i to što se traži da ovi komadi nameštaja moraju da budu izgrađeni od bukovog ili topolinog masiva. Jedna ovakva fotelja košta oko 30.000, a naručeno ih je oko 4 plus 180 takođe kožnih fotelja, ali nižeg kvaliteta. Naručena su i po dva kožna dvoseda i troseda, čija cena nije manja od 60.000 dinara - kaže izvor našeg lista.

On dodaje da je kupovina luksuznog nameštaja uklopljena u sveopšti tender nabavke druge opreme za Ministarstvo.

- To je bila Gašićeva ideja jer se smatralo da ovako upakovan tender neće privući pažnju. Međutim, neće uživati u tom luksuzu - objašnjava naš sagovornik.

Iz Ministarstva odbrane nismo dobili komentar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.