Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETNJE GUŽVE Pojačan saobraćaj na auto-putevima, zadržavanje na prelazima oko sat vremena

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da popodne očekuje pojačanje saobraćaja na auto-putevima iz pravca Bugarske i Makedonije ka Hrvatskoj i Mađarskoj, ali i na putevima koji preko Užica ili Novog Pazara vode ka Crnoj Gori.

Automobili se na graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta, sem na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom, gde se na ulazak u Srbiju čeka oko 60 minuta.

Kako se navodi u saopštenju, u toku su radovi na deonici auto-puta Subotica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - Beograd, izmedju Vrbasa i Zmajeva gde će za saobraćaj biti zatvorena preticajna traka.

Danas počinju radovi na mostu "broj 7" između petlje Surčin i petlje Ostružnica naobilaznici auto-puta oko Beograda u smeru ka Bubanj Potoku, a trajaće do utorka, 30. avgusta. Ti radovi će do sutra biti u brzoj, a potom u voznoj i zaustavnoj traci.

Zbog oštećenja mosta od danas je obustavljen saobraćaj na putu Pričević-Pecka kod Valjeva, a saobraćaj se preusmerava na lokalne saobraćajnice tog područja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.