Kiša će otežavati saobraćaj

Izvor: Akter, 04.Sep.2014, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša će otežavati saobraćaj

Povremena kiša, a u pojedinim krajevima jači pljuskovi praćeni grljavinom, će tokom dana uslovljavati mokre kolovoze i otežavati saobraćaj, saopštio je Auto moto savez Srbije

Sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga predstavljavaju potencijalnu opasnost, jer su ispunjena vodom i slabo su vidljiva.

Više padavina očekuje se u južnim, jugozapadnim, zapadnim i

istočnim predelima.

Na putevima koji prolaze kroz stenske useke česta >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << kiša i

povremeni pljuskovi pored mokrih kolovoza mogu doneti česte odrone zemlje i kamena.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na ulazu i pri izlazu iz Srbije je do 30 minuta.

Saobraćaj je van većih gradova umerenog intenziteta i obavlja se bez

zastoja i posebnih ograničenja.

Početak nove školske godine je prilika da se podsete vozači da će mnogi mališani prvi put postati samostalni učesnici u saobraćaju.

Na vozače se apeluje da u zonama škola voze sporije, budu pažljivi i strpljivi kako bi najmlađi učesnici u saobraćaju bezbedno stigli do svog odredišta.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.