KONAČNO SUNCE Temperature danas znatno više nego prethodnih dana

Izvor: Blic, 29.Maj.2015, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO SUNCE Temperature danas znatno više nego prethodnih dana

U Srbiji će danas biti sunčano i toplije vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 19 do 23 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutro će biti sveže, a po kotlinama očekuje se kratkotrajna magla.

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od četiri do 10, u Negotinskoj Krajini oko 12 stepeni, a vetar će biti slab i umeren severozapadni.

I u Beogradu će jutro biti sveže, a tokom dana sunčano i toplije vreme sa slabim severozapadnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vetrom. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće 10, a najviša dnevna 22 stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 5. juna,

do srede biti pretežno sunčano i toplo vreme, a samo u planinskim krajevima od nedelje očekuje se retka pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

U sredu se krajem dana i tokom noći očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U četvrtak i petak biće svežije, promenljivo oblačno vreme, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas sunčano i toplije vreme, temperatura do 23 stepena

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2015

U Srbiji će danas biti sunčano i toplije vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 19 do 23 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Jutro će biti sveže, a po kotlinama očekuje se kratkotrajna magla...Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od četiri do 10, u Negotinskoj Krajini...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.