KOLAPS NA SRPSKIM PUTEVIMA: Ovako izgleda kolona vozila posle ulaska u Srbiju

Izvor: Kurir, 01.Avg.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAPS NA SRPSKIM PUTEVIMA: Ovako izgleda kolona vozila posle ulaska u Srbiju

BEOGRAD - Na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije vozila se zadržavaju oko 90 minuta, dok se na ulasku u Srbiju čeka i do dva sata, pokazuju podaci AMSS.

Iz pravca Hrvatske na GP Šid na ulazu u zemlju se čeka oko 60 minuta, iz pravca Mađarske na ulazak u Srbiju na GP Horgoš čeka se oko dva sata, dok se na izlazu iz naše zemlje čeka oko sat vremena, kažu u Auto-moto savezu Srbije.

Iz AMSS navode da je ponovo otvoren GP Stari Horgoš, tako da ukoliko dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << do većih zadržavanja na Horgošu, turisti mogu preći preko starog koji propušta za sada isključivo putnička vozila i to u periodu od sedam do 19.00 sati. Tamo se sada čeka oko dva sata na ulasku u zemlju.

Na Gradini se čeka oko sat vremena na izlasku iz zemlje, dok na Gostunu nema dužih zadržavanja vozila od pola sata. Trenutno se beleži pojačan intenzitet saobraćaja na frekventnim putnim pravcima u Srbiji, navode u AMSS i podsećaju da se situacija iz časa u čas menja.

Primećen je i pojačan intenzitet saobraćaja na autoputu naročito iz pravca Niša ka Beogradu.

Iz tog pravca na naplatnoj rampi Bubanj potok vozila čekaju oko 15 minuta, dok u suprotnom pravcu nema većih zadržavanja.

Zbog radova na putu kod Velikog Orašja primećene su nešto veće kolone vozila, ali bez velikih zastoja, a vozačima se savetuje aternativni pravac preko Malog Požarevca, Mladenovca i Smederevske Palanke.

Iz AMSS apeluju na vozače da budu posebno oprezni na deonicama gde je zbog radova izmenjen režim obavljanja saobraćaja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.