KESIĆ TEŠKO PODNEO: Sutra uveče poslednja epizoda 24 minuta

Izvor: NaDlanu.com, 27.Nov.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KESIĆ TEŠKO PODNEO: Sutra uveče poslednja epizoda 24 minuta

"Ugovor za 30 epizoda nam ističe ovom epizodom u subotu. Iako je želja naše ekipe bila da nastavimo da radimo bez prekida i u decembru, B92 nam nije ponudila aneks ugovora koji bi omogućio nastavak rada. Zašto nije, to je pitanje za B92. Mi želimo da radimo", kazao je Kesić.

BEOGRAD - Autor emisije "24 minuta" Zoran Kesić izjavio je danas će u subotu 28. novembra biti emitovana poslednja epizoda u ovoj sezoni, a da televizija B92 još nije ponudila aneks ugovora koji bi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << omogućio nastavak rada.

On je naveo da je ekipi "24 minuta" rečeno da će u naredne dve nedelje biti dogovoren nastavak saradnje u 2016. godini. "Čekamo poziv B92 i nadamo se nastavku saradnje i u sledećoj godini. Ako me pitate da li mi je teško i da li se čudno osećam što sledeće nedelje neće biti emisije - o da!", kazao je Kesić.

Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.