KAD BATA ŽENI PRVENCA Gašić spremio bogatstvo za svadbu sina

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD BATA ŽENI PRVENCA Gašić spremio bogatstvo za svadbu sina

Bivši ministar Bratislav Gašić 18. septembra ženi svog najstarijeg sina Vladana, a za tu priliku je renoviran restoran “Bagdala”.

Vladan i njegova verenica Dragana Stojanović već su privukli pažnju javnosti skupim poklonima koje su razmenili prilikom veridbe. Šuškalo se da njen brilijantski prsten košta čak 2.000 evra, a satovi koje su jedno drugom darovali po 18.000, te se očekuje da mladenci svoj dan proslave na jednako visokoj nozi.

Oni su izabrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ni manje ni više nego najlepše mesto u Kruševcu, zelenu oazu na brdu Bagdala u čijem se centru nalazi istoimeni restoran.

Problem im je predstavljalo to što je ovo nekada hit mesto donedavno bilo potpuno demolirano. Pre pet godina, kada je restoran zatvoren, postao je stecište narkomana i alkoholičara, koji su uništavali sve pred sobom, te je u ruinama nekadašnje lepotice često intervenisala policija.

Kako "Blic" saznaje iz nezvaničnih izvora, restoran je renovirao svojim novcem ministar Gašić, ne bi li slavlje svog prvenca upriličio na najlepšem mestu u Kruševcu. Restoranu je vraćen stari sjaj, svečano otvaranje upriličeno je 1. maja, a kako nam izvori tvrde, svaki kutak tog lokala urađen je po najmodernijim principima.

- Koliko je novca Gašić uložio u renoviranje sam Bog zna - rekao je izvor "Blica".

Meštani koji su i ranije posećivali restoran, tvrdili su da i napušten vredi nekoliko stotina hiljada evra, te se onda samo može samo pretpostaviti koliko je iznosilo njegovo kompletno renoviranje.

Veliki luksuz

Lokal je spolja okružen listopadnom šumom, dok se unutra krije pravi luksuz. Preovladavaju boja slonovače i krem-bela, čak su i fotelje u restoranu presvučene tom nijansom kože. „Bagdala“ je renoviranjem ponovo zaslužila da se pohvali sa svoje četiri zvezdice i opet postala mesto u kome će se okupljati javne ličnosti iz sveta sporta i estrade. Goste će uveseljavati pevači iz "Zvezda Granda".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAD BATA ZENI PRVENCA Gasic spremio bogatstvo za svadbu sina

Izvor: medio.rs, 30.Jul.2016

Bivši ministar Bratislav Gašić 18. septembra ženi svog najstarijeg sina Vladana, a za tu priliku je renoviran restoran “Bagdala”...Vladan i njegova verenica Dragana Stojanović već su privukli pažnju javnosti skupim poklonima koje su razmenili prilikom veridbe. Šuškalo se da njen brilijantski...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.