Jugo gurnuli u Tisu da unište dokaze!

Izvor: Mondo, 31.Mar.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jugo" gurnuli u Tisu da unište dokaze!

Vozač "juga" iz Bačkog Petrovog Sela (30) u saobraćajnoj nesreći je teško povredio jednu osobu a potom pobegao sa lica mesta i "jugo" gurnuo u reku Tisu, saopštila je novosadska policija.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Krivična prijava biće podneta protiv vozača, ali i protiv muškarca (26) koji mu je pomagao da gurne "jugo" u Tisu, navodi se u saopštenju novosadske policije.

Saobraćajna nesreća dogodila se 28. marta u Bečeju a u tom momentu u "jugu" se, pored vozača, nalazilo još šest osoba.

Policija je saopštila da će automobile biti izvučen iz Tise u zajedničkoj akciji policije i ronilaca.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zgazio pješaka, pa gurnuo automobil u Tisu

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2015

NOVI SAD - Policija u Bečeju uhapsila je 30-godišnjaka koji je ranije vozeći automobil "jugo" zgazio pješaka, a potom pobjegao s mjesta nesreće, ostavljajući teško povrijeđenog čovjeka da bez svijesti leži na ulici, saopštila je novosadska Policijska uprava...Muškarac iz bečejskog naselja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

PREGAZIO PESAKA PA GURNUO JUGA U TISU Pobegao sa mesta nesrece pa pokusao da prikrije dokaze

Izvor: medio.rs, 31.Mar.2015

Krivična prijava biće podneta protiv vozača, ali i protiv muškarca (26) koji mu je pomagao da gurne "jugo" u Tisu, navodi se u saopštenju novosadske policije..Vozač “juga” iz Bačkog Petrovog Sela (30) u saobraćajnoj nesreći je teško povredio jednu osobu a potom pobegao sa lica mesta i...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.