Javni konkurs: Do 500.000 dinara za razvoj inovativnih delatnosti i samozapošljavanje

Izvor: NovaEnergija.net, 28.Jul.2016, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni konkurs: Do 500.000 dinara za razvoj inovativnih delatnosti i samozapošljavanje

Gradska uprava Grada Beograda objavila je javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja.
Visina sredstava je 5.000.000,00 dinara za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja, u maksimalnom iznosu do 500.000,00 dinara po korisniku, za pokriće troškova infrastrukturnih i stručnih usluga u Naučno-tehnološkom parku Beograd u prvoj godini poslovanja, a u cilju podrške samozapošljavanju nezaposlenih lica, >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << razvoja novih inovativnih i visokotehnoloških proizvoda, usluga i procesa, stvaranja novih tehnoloških preduzeća, povećanja konkurentske sposobnosti privrednih subjekata i uključivanja u međunarodne tržišne tokove.
Troškovi koji se finansiraju su troškovi infrastrukturnih i stručnih usluga od strane Naučno-tehnološkog parka Beograd, u koje spadaju: kancelarijski poslovni prostor (korišćenje zajedničkih prostorija – sala za sastanke, sala za prezentacije i dr.), administrativne i stručne usluge (knjigovodstvene, pravne i sekretarske usluge), i ostale relevantne usluge u zavisnosti od stepena razvoja biznis ideje.
Rok za podnošenje prijava sa pratećom dokumentacijom je 25. avgust 2016. godine do 15 časova.
Dodatne informacije o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji pronađite na ovom linku.
Foto: yayimages.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.