Jako nevreme zahvatilo celu zapadnu Srbiju, očekuje se i GRAD

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako nevreme zahvatilo celu zapadnu Srbiju, očekuje se i GRAD

Pljuskovi su danas po podne zahvatili skoro celu zapadnu Srbiju, očekuje se i grad, a najgore je prošla Šumadija, kažu u Republičkom hidrometeorološkom zavodu (RHMZ). Beograd će sigurno biti suv naredna dva sata, kažu u RHMZ.

- Moguće je da će ponegde pasti i grad, ali neće biti većih nepogoda. Pljusak je najjači na podrčju Šumadije kao i severnom delu južne Srbije, pre svega sa zapadne strane. Beograd će ostati suv naredna dva sata, a za kasnije ćemo videti – >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kažu iz RHMZ.

Jako nevreme zahvatilo je Čačak i okolinu danas oko 16 sati, a pojedine ulice su potpuno poplavljene i saobraćaj se otežano odvija.

Nemanja ulica, jedna od centralnih gradskih saobraćajnica u Čačku, zbog nevremena je poputno poplavljena.

Pročitajte još

Pojedini delovi Čačka ostali su i bez struje, a u nekim delovima grada oboreno je drveće. Kako javlja naš dopisnik u Gornjem Milanovcu se sručio i obilan grad.

Još se ne zna da li ima štete na usevima i poljoprivrednim kulturama. Kako građani objavljuju preko društvenih mreža, ulice su poplavljene i u Bajinoj Bašti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jako NEVREME zahvatilo celu zapadnu Srbiju, u okolini Čačka PADAO GRAD, deo grada bez struje

Izvor: Blic, 25.Jul.2016

Pljuskovi su danas po podne zahvatili skoro celu zapadnu Srbiju, očekuje se i grad, a najgore je prošla Šumadija, kažu u Republičkom hidrometeorološkom zavodu (RHMZ). Beograd će sigurno biti suv naredna dva sata, kažu u RHMZ...- Moguće je da će ponegde pasti i grad, ali neće biti većih nepogoda....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.