Izrešetan muškarac u Nišu, potraga za napadačem!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrešetan muškarac u Nišu, potraga za napadačem!

Policija u Nišu intenzivno traga za napadačem koji je na parkingu u Ulici Maksima Gorkog iz vatrenog oružja ranio Nišliju starog 34 godine.

Foto: MONDO

  Prema nezvaničnim informacijama, napadač je sinoć nešto pre 22.00 časa u muškarca koji je izlazio iz vozila ispalio pet hitaca u noge.

Povređeni čovek je je hitno prebačen u Klinički centar Niš, ali nije zadobio povrede opasne po život.

Dve tuče u Beogradu, petoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << povređeno!

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su za Betu da su preduzeli sve mere iz svoje nadležnosti i o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo.

Nezvanični izvori govore da je muškarac povređen u pucnjavi od ranije poznat policiji po različitim kriminalnim radnjama tako da se najverovatnije radi o sukobu dve kriminalne grupe.

--------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.