Izvor: Blic, 27.Sep.2016, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Nadoknadićemo štetu nastalu od kvrgave kože goveda

Sredstva za nadoknadu štete svim stočarima koji su ostali bez goveda zbog bolesti kvrgave kože su obezbeđena, a procedura nabavke i raspodele grla trajaće više od mesec dana, saopštio je potpredsednik crnogorske Vlade Petar Ivanović.

On je za Radio Crne Gore rekao da će šteta biti nadoknađena po sistemu "grlo za grlo" kako je to i predložio u Informaciji koju je dostavio Vladi Crne Gore.

Prema njegovim rečima, osnovni razlog je održavanja stočnog fonda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i poboljšanja rasnog sastava.

Ivanović je istakao da je zbog vremena koje je potrebno za poštovanje procedura prilikom uvoza, a posebno karantina, neopravdan strah pojedinaca da će nabavka grla biti organizovana smišljeno pred izbore.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.