I dalje u prekidu saobraćaj na putu ka crnogorskom primorju

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje u prekidu saobraćaj na putu ka crnogorskom primorju

U Srbiji su jutros povoljni uslovi za saobraćaj, dok je i dalje zbog odrona prekinut magistralni put ka Crnogorskom primorju kod Mojkovca, saopštio je Auto-Moto savez Srbije.Alternativni put ka primorju je put Prijepolje-Pljevlja, i granični prelaz Jabuka.

Veći broj vozila očekuje se danas na putevima ka Crnoj Gori, kao i iz pravca Mađarske i Hrvatske ka Makedoniji i Bugarskoj, te je moguće duže zadržavanje na graničnim prelazima i na stanicama za naplatu putarine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Po podacima Uprave Granične policije, putnička vozila se na graničnim prelazima za sada zadržavaju do 30 minuta.

Auto-putu E-75 je zbog radova sužen na u zoni petlji "Subotica jug" i Novi Sad-Istok.

Zbog radova na obilaznici oko Beograda kod petlje Batajnica, saobraćaj ide dvosmerno, jednom stranom auto-puta.

Na auto-putu E-75 zbog radova kod Velikog Orašja vozila idu dvosmerno.

Auto-put E-75 je sužen i na deonici Leskovac-Vranje kod naselja "Džep", gde vozila prolaze uz semaforsku signalizaciju.Na delu auto-puta E-75 kod Grdelice, saobraćaj je usmeren na deonicu paralelnog puta, kao i na deonici Vladičin Han - Vranje i kod mesta Gramađe.

Danas od 9 do 11 i od 14 do 16 sati na autoputu E-80, Niš-Dimitrovgrad-granica Bugarske, biće potpuna obustavljen saobraćaj ma deonici od Čiflika do Staničenja, zbog miniranja.

U toku su i radovi na više prelaza puteva preko pruge Beograd-Šid.

Radova ima i na putevima Petrovaradin-Irig, Beograd-Smederevo, Beograd-Umka, Bogovađa-Mionica, Užice-Borova Glava, Zaječar-Lubnica-Boljevac, Boljevac-Rtanj-Soko Banja, Bosilegrad-Ribarci-granica Makedonije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I dalje blokiran put ka crnogorskom primorju

Izvor: Radio 021, 02.Jul.2015

U Srbiji su jutros povoljni uslovi za saobraćaj, dok je i dalje zbog odrona prekinut magistralni put ka Crnogorskom primorju kod Mojkovca, saopštio je Auto-Moto savez Srbije...Alternativni put ka primorju je put Prijepolje-Pljevlja, i granični prelaz Jabuka. Veći broj vozila očekuje se danas na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.