Hitac u čelo: Ubila se bratovljevim pištoljem

Izvor: Mondo, 20.Feb.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitac u čelo: Ubila se bratovljevim pištoljem

M.B. (26) iz Kneževa ubila se jutros, a motiv nije poznat. Prijatelji kažu da ju je pogodio razvod od policajca. Telo u lokvi krvi pronašli članovi porodice.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Samoubistvo je je prijavljeno oko 7 sati pošto su šokirani članovi porodice zatekli njeno telo u lokvi krvi, javljaju "Večernje novosti".

M.B. je sebi pucala u čelo, a pored tela su zatečeni pištolj CZ 99 i jedna čaura. Oružje je u vlasništvu njenog brata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaposlenog u Oružanim snagama BiH.

Motiv i okolnosti ove tragedije nisu poznati, a više detalja biće poznato po završetku istrage.

Uviđaj je obavljen u prisustvu dežurnog mrtvozornika i konstantovano je da nema elemenata koji upućuju na eventualno krivično delo.

Poznanici M.B. bili su zatečeni tragičnom vešću. Niko, kako tvrde, ne može ni da pretpostavi zašto je digla ruku na sebe.

"M.B. je razvedena i nema dece. Ona je godinama bila u vezi s jednim policajcem, za koga se i udala. Njihov brak nije trajao dugo i razveli su se već posle dva ili tri meseca. Nju je to dosta pogodilo, ali ne verujem da bi se zbog toga ubila", rekla je poznanica pokojnice.

Ona kaže da ništa nije slutilo na tragediju.

"Svi su u šoku i ne mogu ni da zamislim kako je njenoj porodici", rekla je devojka koja je insistirala na anonimnosti, pišu "Novosti".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ubila se bratovim pištoljem, presudila sebi zbog razvoda?!

Izvor: Večernje novosti, 20.Feb.2017

Milana Budić (26) iz Kneževa izvršila samoubistvo u ponedeljak ujutru. Razvod od policajca je pogodio, ali pravi motiv niko ne zna. Milanino telo u lokvi krvi zatekli šokirani članovi porodice MILANA Budić (26) iz Kneževa ubila se u ponedeljak u svojoj kući, pucnjem iz pištolja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.